//
estás a ler...
Cambados

Unha conserva orixinal desde Cambados


conservaConservas de Cambados vén de presentar publicamente o seu novo produto enlatado. A proposta é única e orixinal: un salpicón de centola con tomates secos e crema de fabas. É obra do coñecido cociñeiro Antonio Botana, que rexenta o Pandemonium e forma parte do Grupo Nove, “un soplo renovador na cociña galega”. A conserva, que onte, acompañada dun viño Abariño na presentación, non deixou a ninguén indiferente será comercializada a partir de Febreiro en tendas especializadas.

Desde logo dá gusto ler novas positivas sobre o noso Concello.

Imaxe e nova extraídas de La Voz de Arousa.

Advertisements

Conversa

Os comentarios están pechados.

Nas redes sociais

Decembro 2009
L M M X V S D
« Nov   Xan »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arquivo

wordpress counter

Escribe o teu enderezo de correo electrónico para seguir este blogue e recibir notificación dos novos artigos.

%d bloggers like this: