//
estás a ler...
Cambados

O restaurante Yayo Daporta, 5 anos en activo


O afamado restaurante Yayo Daporta cumpre este Maio un lustro desde que os fogóns comezaron funcionar. Yayo estudou hostelaría en Santiago de Compostela e aprendeu o oficio no Casa Solla. Máis tarde moveuse a Madrid onde formou parte da equipa de Carlos Posadas no restaurante El Amparo.

Hoxe La Voz de Arousa publica un artigo no cal se lembra este aniversario e se fai un coidadoso percorrido polo menú especial que se servirá a partires de Maio para recordar os mellores pratos que se foron servindo no local.

Daporta, cunha estrella Michelín, afirma con orgullo que o 90% dos ingredientes empregados na súa cociña son producidos e elaborados nun raio de 10 quilómetros á redonda.

Podes ver este vídeo que o mes pasado a Televisión de Galicia publicou e no que se facía unha pequena elaboración por parte deste cociñeiro.

Advertisements

Conversa

Os comentarios están pechados.

Nas redes sociais

Marzo 2010
L M M X V S D
« Feb   Abr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arquivo

wordpress counter

Escribe o teu enderezo de correo electrónico para seguir este blogue e recibir notificación dos novos artigos.

%d bloggers like this: